PAEPS COMPUTERS

Einde juni is Paeps Computers gestopt na jarenlange uitstekende service.  Wij werken al meer dan 10 jaar goed samen met Ludwig. Daarom hebben wij besloten om alle licenties van software (virusscanning, office,..) over te nemen. Wat dat betreft zal er hierdoor voor jullie als voormalig klant van Paeps Computers niets veranderen , enkel zal het vanaf nu gefactureerd worden vanuit WEBWEAVER. Facturen voor licenties zullen op voorhand verstuurd worden vooraleer de licentie vervalt.

Wat betreft computerproblemen: vermits wij in een andere regio zitten, is het voor ons echter onhaalbaar om ter plaatse ondersteuning te leveren.

We willen wel proberen om waar mogelijk jullie te assisteren op afstand. Om een betalende afspraak in te boeken kan je onze afspraak module gebruiken. Dit kan via  :  https://webweaver.be/boek-een-afspraak/.

Onze expertise zit vooral in  het opzetten en hosting van websites, domeinnamen en oplossen van computer/server problemen voor bedrijven.
We behouden ook voor jullie onze leuze: ‘no cure no pay’, met andere woorden: als we het niet kunnen oplossen gaan we dit ook vermelden en komt er geen factuur voor.

We zijn  bij voorkeur bereikbaar via ons contactformulier . Al onze klanten weten dat wij van hen altijd een snelle reactie binnen de 48u op werkdagen mogen verwachten. Mocht dat niet zo zijn , mag u ons gerust een herinnering sturen , dan is er iets misgelopen

Let’s Talk.

CONTACTGEGEVENS

Tel: 32.486.912239
Email: info@webweaver.be
Web: www.webweaver.be
BTW BE 0540.659.687

Find Me.

ADRES

Nederstraat 3A,
3730 Hoeselt